به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ موسی جوینده شامگاه سه شنبه 23 آبان در دیدار رئیس ستاد عتبات عالیات کشور با استاندار خراسان جنوبی از کارکرد های متفاوت ستاد عتبات عالیات گفت و خاطرنشان کرد: در بخش توسعه و بازسازی از سال 84 تاکنون خراسان جنوبی حرف برای گفتن داشته و بسیاری از موضوعات ابتکاری و خلاقی از استان ما بوده است.
رئیس ستاد عتبات و عالیات خراسان جنوبی افزود: طرح قالیبافی برای عتبات عالیات برکات مهمی در کشور داشت که کار ابداعی استان خراسان جنوبی بود.
به گفته وی؛ یکی از طرح های ما طرح برکت و کسر از حقوق کارمندان برای عتبات عالیات بود که نیروهای نظامی و کسبه و حتی کشاورزان توجه ویژه ای به آن دارند.
جوینده با بیان اینکه حتی بارگاه های زرشک، محصول استراتژیک استان، عناب، زعفران، درختان مثمر همانند درختان پسته برای عتبات عالیات اختصاص یافته، اظهار داشت: در بحث وقفیات بزرگترین باغ پسته با 12 هکتار، دو منزل در بشرویه به ارزش چهار میلیارد تومان به عتبات عالیات هدیه داده شده و در یک شهرستان هزار و 800 درخت پسته برای 25 سال و یا به صورت مادام العمر وقف ستاد شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای استان در کاظمین در ایام اربعین گفت: 85 تن برنج، 80 تن گوشت و 90 تن آرد به کاطمین منتقل شده که کار بزرگی است.
رئیس ستاد عتبات عالیات خراسان جنوبی از اعزام کارگران و نیروی انسانی متخصص به عتبات عالیات خبر داد و گفت: در راستای کارکردهای اجتماعی در سال 1401 زلزله بشرویه دو هزار اسکان اضطراری در موکب ما مستقر شدند و 18 هزار و 500 میلیون تومان به مردم کمک کردیم.
جوینده با بیان اینکه میقات الرضا ( محل اسکان و استراحت زائرین ) در استان به صورت جدی پیگیری می شود، ادامه داد: امسال 37 هزار زائر پاکستانی را در خراسان جنوبی اسکان دادیم و ساخت زائرسرای مشهد به همت ستاد عتبات عالیات در حال انجام است.
به گفته وی؛ برای موضوع نشان ادارت 12 برنامه زنده تلویزیونی برای پنج شبکه استانی را تدارک دیدیم که کار ویژه صدا و سیما بود.
وی با اشاره به واگذاری معادن به ستاد عتبات عالیات هم خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی ظرفیت های معدنی خوبی دارد و می توانیم این مهم را پیگیری کنیم.
نظر شما